Nutricon

Nutritional Consultant

Mijn naam is Lionel van Est. Ik ben voedingskundige/diëtist, gespecialiseerd in voeding en duurzaamheid. Met Nutricon bied ik de kennis van een voedingskundige aan op freelance basis. Dit doe ik met Nutricon al vanaf 2015. Daarnaast ontwikkelen wij via Nutrisoft ook voedingkundige software en managen wij data.

Productkennis

Ik ben afgestudeerd diëtist/voedingskundige. Daarnaast ben ik sinds 2015 werkzaam in de voedingsindustrie. Daar houd ik mij vooral bezig met wetenschappelijk onderzoek op gebied van voedingswaarde, eetgewoonten en duurzaamheid. Deze combinatie zorgt voor een brede productkennis en 'insight' binnen de voedingsindustrie.

Duurzaamheid

Tegenwoordig komt duurzaamheid bij elke verandering om de hoek kijken. Het is daarom ook erg belangrijk om duurzaamheid mee te nemen in nieuwe opdrachten of veranderingen binnen uw bedrijf. Mijn ervaring binnen de voedingswetenschap helpt daaraan mee. Ook wanneer uw opdracht niet direct iets met verduurzaming te maken heeft.

Voorlichting en communicatie

Geregeld geef ik voorlichtingen of lezingen over voeding. Daarbij loopt het publiek erg uiteen. Zo geef ik lezingen over wetenschap bij congressen, maar ook voorlichtingen over algemene gezonde voeding aan groepen met minder ervaring op dit onderwerp.

Software Ontwikkeling

Via Nutrisoft bied ik de mogelijkheid om op maat gemaakte software te creëren. We kunnen bijvoorbeeld software ontwikkelen ten behoeve van uw automatisering of uw communicatie. Of het nu gaat om een mobiele app, een web app of een desktop-applicatie, Nutrisoft biedt de juiste oplossing. Meer informatie vindt u op www.nutrisoft.nl

Als jong, modern en snel bedrijf werk ik voornamelijk vanuit de cloud. Dit betekent dat ik geen ‘fysiek’ kantoor heb, maar graag naar u toe kom voor een gesprek.

Contact

Waarom Nutricon