"Een oplossing op maat voor elke klant"

Over mij

Lionel van Est
Lionel van Est - Voedingskundige

Al mijn hele leven ben in geïnteresseerd in voeding. Niet alleen de gezondheid van voeding, maar ook de productie en marketing heeft mij altijd al geboeid. Dat ik ben afgestudeerd als diëtist/voedingskundige is dus geen verassing. Tijdens de opleiding kwam het onderwerp duurzaamheid ook bij het lijstje van interesses en dit is iets waar ik mij verder in ben gaan verdiepen.

Na de opleiding ben ik een eigen onderneming gestart en ben ik mij vooral gaan bezighouden met onderzoek naar duurzaamheid op gebied van voeding. Daarnaast heb ik ook andere werkzaamheden vervuld zoals het begeleiden van cliënten, het geven van voorlichting en het geven van advies aan bedrijven in de voedingsindustrie. In 2017 ben ik samen met een compagnon 'Nutrisoft' gestart en zijn we ons gaan focussen op het ontwikkelen van voedingskundige software. Ook hebben we het duurzaamheids-onderzoek voortgezet in het nieuwe bedrijf.

Ik vind het belangrijk om maatwerk te leveren. "Een oplossing op maat voor elke klant", dat is iets waar ik veel waarde aan hecht. Dit behaal je door samen in gesprek te gaan en te luisteren naar de wensen. Pas nadat de wens duidelijk is, maak ik een plan. Zo zorgen wij er samen voor dat het geleverde eindresultaat exact is wat u nodig heeft.

“Ik vind het belangrijk om extra aandacht te besteden aan de wensen van de klant. Mijn toegevoegde waarde is mijn productkennis, inzicht in de voedingsmiddelenindustrie en de uitdagingen die deze industrie biedt. Het is mijn taak om de klant zo goed mogelijk te ondersteunen in het bedrijf of in het overbrengen van een boodschap. Dit alles doe ik met zeer veel plezier en passie voor het vak.”